Leave a comment

ιδιότητες για την υγεία και την ομορφιά βιταμίνη Α

Υγιή σωματική ανάπτυξη είναι απαραίτητη για τη βιταμίνη. Το ακριβές αποτέλεσμα από το ρόλο του, ενώ δεν είναι γνωστό, αλλά η έλλειψη των βιταμινών σε περιπτώσεις παραβίασης της ανάπτυξης, οι άλλοι να προκύψουν. Αλλά αυτό έχει ήδη αποδειχθεί. Υπήρξαν περιπτώσεις, όταν η όσφρηση και η αίσθηση της γεύσης σε σύγχυση, έτσι ώστε το φυσικό αίσθημα της όρεξης και της πρόσληψης τροφής κι έπεσε.

 

η σωστή δοσολογία της βιταμίνης Α

Έρευνα σκελετική ηλικία του κτιρίου παίζει επίσης ρόλο βιταμίνες, Κανένα καθεστώς στην περίπτωση που το δέρμα και το βλεννογόνο του αρνητική κατεύθυνση της αλλαγής, τόσο απαραίτητη για το δέρμα και το πεπτικό σύστημα, το δέρμα. Η ανεπάρκεια βιταμίνης Α στο παρασκήνιο, συνήθως ανεπαρκής, μονόπλευρη διατροφή απαντά. http://classicevo.info/

Δυστυχώς, σε χώρες του τρίτου κόσμου, όπου το χαμηλό επίπεδο ζωής, υποσιτισμένα άτομα, πολλά παιδιά γίνονται τυφλοί. Επιπλέον, πολλές άλλες ασθένειες, μπορεί να εμφανιστούν επιπλοκές, που οδηγεί σε ένα υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Οι επαγγελματίες δοκιμάστε αυτό για να διευκολυνθεί ο εμπλουτισμός με βιταμίνες ψωμί και τη ζάχαρη. Ρετινόλη ειδική πρωτεΐνη συνδεδεμένη με την κυκλοφορία στο ήπαρ. Ωστόσο, η έλλειψη πρωτεϊνών στην περίπτωση αυτή δεν αρκεί για την μεταφορά τους.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι τύχη, αν υπερβολική δόση βιταμίνης α, επειδή επιπλέον, το μεταβολισμό των κυττάρων μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ωστόσο, αυτό απαιτεί ένα μεγάλο ποσό των εγγράφων που απαιτούνται τουλάχιστον 2 εβδομάδες καθημερινά 50 000 IU βιταμίνης Α δόση. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από άτομο σε άτομο, μπορεί να είναι για κάποιον πολύ λιγότερο ευαίσθητα, άλλα πολύ μεγαλύτερη κλίμακα δόση δεν ενοχλεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ημερήσια 800 mg, 2664.

Νομίζω ότι 8-10.000 πολλοί δεν γνωρίζουν καν αυτό, επειδή παίρνω τις βιταμίνες προϊόντα, και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, OÉTI και άλλα όργανα, συνήθως, σημαντικά μικρότερο αριθμό που δίνεται, δεν είναι περισσότερο ευαίσθητα για 1-2 άτομα, αλλά, ως συνήθως, μακροπρόθεσμα, δεν περιμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ναι θα рда (αρχές συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης) είναι μερικές από τις προτάσεις, γιατί σε αυτή την περίπτωση ουσιαστικά δεν επηρεάζει.

Υπερβολική προσοχή δεν θα είναι πρόβλημα, γιατί έχω πολύ λίγο τουλάχιστον να σας δώσει το σώμα μου, απλά αρκετά μεγάλη για ζωτικές λειτουργίες για τη διατήρηση, αλλά δεν είναι αρκετό για τη διαδικασία επούλωσης, για να ξεκινήσετε. Καλύτερα, αν διατροφής, πριν από τη λήψη, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το γιατρό σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αν μπορώ να βοηθήσω, να σας δώσει συμβουλές. Τα καλά νέα μπορεί να είναι ό, τι η βήτα-καροτίνη που λαμβάνονται σε περίπτωση που δεν μπορούμε υπερβολική δόση βιταμίνης α, επειδή όλα μετατροπής του οργανισμού μας, όπως θα πρέπει να.

 

ρετινόλη και η δράση του

Η βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ρετινόλη είναι απαραίτητη για τα κύτταρα για να διαιρέσετε την ολίσθηση χρονικό διάστημα και ισχυρή ανάπτυξη, επιπλέον, συμμετέχει σε αναπνευστικού και του πεπτικού συστήματος, του ουροποιητικού συστήματος, των βλεννογόνων μεμβρανών και του δέρματος, τη διατήρηση της ακεραιότητας. Το όραμα έχει επίσης σημαντική αξία, μετατρέπει το φως σε ηλεκτρικά σήματα. Επιπλέον, η ανάπτυξη του εμβρύου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε ρόλο.

Η έλλειψη μπορεί να ξεράνει το δέρμα και τους βλεννογόνους είναι πιο ευαίσθητα, θα σε λοιμώξεις, και μπορεί να προκαλέσει τύφλωση λύκο, όταν αποσυντίθεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού στο όραμά μας. Μεγάλη έλλειψη ρετινόλη ή τύφλωση μπορεί να συμβεί. Στις αναπτυγμένες χώρες, ότι έχουν ήδη γίνει, αλλά σε φτωχές χώρες τάξεις ακόμη και δεν είμαι σίγουρος ότι η τύφλωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά έλλειμμα της ρετινόλης. Είναι αρκετά απλό να αποφευχθεί.

Σε ένα υγιές ενήλικο άτομο ημερήσια ανάγκη 700 mcg. Σε έγκυες γυναίκες, κατά κανόνα, όλα τα παιδιά περιμένουν για να αναπτυχθούν, είναι ήδη περισσότερο ανάγκη σε θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται περισσότερο, αλλά δεν είναι δωρεάν, υπερβολές. Σχετικά με πολλά προϊόντα ζωικής προέλευσης μπορεί να βρεθεί στο (αυγά, συκώτι)

και ρετινόλη, αλλά χορτοφάγος για να ηρεμήσει μπορεί να προκύψουν στα φυτά. Οι περισσότεροι κίτρινο, πορτοκαλί φυτά, πλούσια σε βήτα-καροτίνη, ο πρόδρομος της ρετινόλης. Τεχνητά και μαργαρίνη για τον εμπλουτισμό. Πρέπει να πω ότι δεν είναι έτσι, εκτιμάται ως το φυτό από βιταμίνης. Το ήπαρ βρίσκεται σε βιταμίνη Α, μόνο 3G είναι αρκετό για τις καθημερινές ανάγκες, ωστόσο, θα πρέπει να σκεφτούμε για το πώς ένα υγιές ζώο ρετινόλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *