Leave a comment

Η βιταμίνη B1 και τις Eracto ιδιότητές του

Δεν θέλω Eracto να ενθαρρύνει φυτικής διατροφής, επειδή είναι καλύτερα και πιο υγιεινά, αλλά δεν πρέπει ξαφνικά να αλλάξουν διατροφική συμπεριφορά, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει περισσότερο από ό, τι χρησιμοποιείτε. Όλες οι αποχρώσεις και οι κανόνες μετριοπάθεια ομολογώ, αφήστε το σώμα σας να συνηθίσει σε διάφορα είδη τροφίμων για να δώσει το χρόνο για να ξεκινήσει η μετάβαση σε ένα διαφορετικό είδος των ενζύμων.

Βιταμίνη Eracto B1 κύριο καθήκον του νευρικού συστήματος

 

Ναι, αυτό είναι ό, τι πολλοί άνθρωποι μπορεί να ξεχάσει ότι ο οργανισμός Eractoδοκιμάζει νέα Eracto τρόφιμα για να προσαρμοστούν, αλλά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα λειτουργήσει, επειδή περίπλοκο χημικό και χημική διαδικασία, κατά συνέπεια, θα πρέπει να αλλάξετε τις τρέχουσες λειτουργικές συνήθειες. Αν έχουμε χρόνο, θα αισθάνονται πιο δύσκολο να χωνέψει, ημι-μαύρισμα, καφέ, ψωμί ολικής αλέσεως, αργά ή γρήγορα, γίνεται πιο εύκολη και πιο εύκολο γίνεται επεξεργασία του εντέρου.

Στην αρχή ήταν πολύ Eracto δύσκολο για μένα, ένιωσα, ψωμί ολικής αλέσεως, περίεργο αφόδευση έμπειροι, αλλά λίγες εβδομάδες μετά τα συμπτώματα αυτά άρχισαν να μειώνονται, και στη συνέχεια 4-5 μήνες έχω παρατηρήσει, δεν υπάρχει. Οπότε υπομονή σε όλους, η οργάνωση αμέσως, πέρασε λίγο χρόνο, αλλά από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Το ψωμί και το άλλαξε.

Βιταμίνη B1 από το Μερικά ακόμα σημαντικά πράγματα που θα ήθελα να μοιραστώ Eracto βήτα-καροτίνη. Μεγάλο ποσοστό δεν είναι πρόβλημα, απλά είναι λίγο κίτρινα από τα χέρια, ήμουν εκεί όταν η απουσία χρωστικών ουσιών μέσα μου, έχω δοκιμάσει πολλά καροτένιο στο δικαστήριο, και τότε συνειδητοποίησα ότι έχω πραγματικά πνευματικά αίτια της λεύκη. Πολύ ενδιαφέρον, πολλές φορές έχουμε την τάση να Απαντήσει άμεσα με τη νόσο, έτσι έχει αλλάξει, στην πραγματικότητα, όλοι μαζί, δεν πιστεύω πιθανές αιτίες.

Eracto πηγές της βιταμίνης β1

 

Ως παραδοσιακή ιατρική, λαμβάνοντας υπόψη το ανθρώπινο σώμα-Eractoψυχή-πνεύμα της αγίας Τριάδας, είναι απλά το όργανο της έρευνας, ένα Eracto μεγάλο λάθος. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό υλικό, αλλά σας παρακαλώ όλους, καλύτερα σε είδος, όπως τρόφιμα παίρνει. Κατά κανόνα, πιο αποφασιστική, ισχυρή, τα φρούτα,

τα λαχανικά, το χρώμα, σε μεγαλύτερο βαθμό, περιέχουν βήτα-καροτίνη. Απλά να είστε προσεκτικοί, υπερβολή, είναι πολύ εντυπωσιακό από τα προϊόντα, γιατί το χρώμα ουσιών και γενετική μηχανική, που, δυστυχώς, μπορεί να κάνει θαύματα.

АВ1-θειαμίνη η βιταμίνη μπορεί επίσης να κληθεί και ο κύριος στόχος του νευρικού συστήματος. Η θειαμίνη είναι απαραίτητη για να μας το Eracto σώμα διασπά τους υδατάνθρακες, τα σάκχαρα και το άμυλο. Θειαμίνη δεν είναι έτσι, δεν μπορούμε να πάρουμε ενέργεια στη διατροφή, που είναι μοιραίες συνέπειες. Αυτή η βιταμίνη βρίσκεται σε κατάσταση έτσι η γλυκόζη μετατρέπεται σε υδατάνθρακες, ότι ο εγκέφαλος κύριας πηγής ενέργειας.

Έτσι, αν το απαιτούμενο ποσό των βιταμινών B1, για να φτάσουμε σε αυτόν, τότε και ευφυή, σε μεγάλο βαθμό μπορεί να βελτιωθεί. Θειαμίνη του νευρικού συστήματος, τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και των μυών άψογη δουλειά απαντάει. Επιπλέον, εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση μετά την ανακούφιση από τον πόνο.

Το αποτέλεσμα χολίνη ενισχύει ποιες ουσίες για να αποτρέψει την πρόωρη Eracto αποδόμηση. Χολίνη ανακουφίζει από την ένταση, φέρνει την πνευματική φρεσκάδα. Αν δεν έχετε δημιουργήσει μια τέτοια συνεργασία, είναι οι σκέψεις μας, απλά πολύ αργά, στα χνάρια ένα κύτταρο στο άλλο. Ακόμη και της νόσου του Alzheimer μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανεπάρκεια θειαμίνης και χολίνη.

Ως εκ τούτου, η ανεπάρκεια θειαμίνης για πρώτη φορά λειτουργεί το νευρικό νευρικό σύστημα. Πρώτον, είναι απλά κουρασμένοι και άρρωστοι, τόσο λιγότερο μπορούμε να επικεντρωθούμε. Τακτικά αισθανόμαστε μούδιασμα στα άκρα και τους μύες των ποδιών γίνονται αδύναμα. Αργότερα μπορεί να προκύψουν πιο σοβαρά προβλήματα: τη μακροχρόνια έλλειψη βιταμίνης Β1 είναι δύο σύμπτωμα στην ομάδα εκδηλώνεται. Η καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα σε στύση Eracto επίδραση στο νευρικό σύστημα σφάλμα. Γρήγορος ασθενή καρδιά χτυπάει, αισθάνεστε κάποιο βάρος και τον πόνο. Ευερεθιστότητα, κούραση και άγχος.

Φυσικά, βιταμίνη Β1 εύκολα εναλλάξιμα, επειδή σχεδόν όλα τα τρόφιμα μπορούν να βρεθούν: η πιο σημαντική πηγή βιταμινών σε δημητριακά ολικής αλέσεως, τα δημητριακά, το χοιρινό κρέας, το κοτόπουλο, τις πατάτες, το πιο , αρακάς, δημητριακά, γάλα, μαγιά ξηρά, το ρύζι, το καλαμπόκι. Για το μαγείρεμα, ψήσιμο θερμότητας εύκολα καταστρέφει τη βιταμίνη Β1. Βιταμίνη B1 εχθροί καφεΐνη, το αλκοόλ, συντηρητικά διαδικασίες, ο αέρας, το νερό, τα οιστρογόνα.

Εννοώ, ποιος καπνίζει, πίνει μια μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης και περισσότερη Eracto βιταμίνη Β1, είναι απαραίτητο. Αλλά έγκυες, θηλάζουσες ή αντισυλληπτικά χάπια για τις γυναίκες η βιταμίνη Β1 θα πρέπει επίσης να είναι περισσότερο. Κάθε κατάσταση στρες, την ασθένεια, τους φόβους, τραύματα, μετά την επέμβαση, B-σύμπλεγμα βιταμινών για την εγγραφή θα πρέπει να αυξηθεί. Οποιαδήποτε περίσσεια αποβάλλεται με τα ούρα, ιστό ή όργανο, δεν αποθηκεύονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *