Leave a comment

βασικές ιδιότητες της βιταμίνης Α

Ανεπάρκεια της βιταμίνης: Η βιταμίνη, κανένα νέκρωση της βλέννας την παραγωγή των κυττάρων, αλλά δεν σχηματίζεται στο στομάχι, τους πνεύμονες, τα γεννητικά όργανα ή το δέρμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα δυσπεψία, κοιλιακό άλγος, φλεγμονή, εξανθήματα στο δέρμα, προβλήματα όρασης και ακόμη και τον καρκίνο.

Έχει ευεργετική επίδραση στα μάτια, βιταμίνη A

Συμπτώματα ανεπάρκειας: Καταγγελίες μάτια, ξηρό δέρμα, εύθραυστα νύχια, τα μαλλιά, υπογονιμότητα, νυχτερινή τύφλωση, λοιμώξεις. Ημερήσια ανάγκη: Τα μωρά 2000, Τα παιδιά 2300-3200 να, Ο νεαρός 4000 θα, Οι γυναίκες θα 4000, Οι άνδρες θα 5000, Οι έγκυες γυναίκες θα 5500
*Σημείωση* IU:iu. Η βιταμίνη Α πηγή: Η Ποσότητα Των Θρεπτικών Ουσιών, Το συκώτι 100грамм 26000 θα, Η μέση καρότα 9500 σε, Το σπανάκι 1 δόση 7800 θα

Κολοκύθα 1 μέρος 7100 στο, Παπάγια 1pc 5700 θα, Λάχανο 1 δόση 4900 να,Μπρόκολο 1 δόση 4100 θα.Πεπόνι, αβοκάντο, βερίκοκα, σαλάτα, σπαράγγια, αρακάς, ροδάκινα. Εδώ μπορείτε επίσης να δείτε πόσο φαγητό μπορεί να ανιχνευθεί βιταμίνη. Τα μάτια, η βιταμίνη Α, Αρχαία αιγυπτιακή και ελληνικά οι άνθρωποι αναγνώρισαν την βιταμίνη c και το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε τη νύχτα-όραμα, και η βιταμίνη Α είναι μόνο το 1913 έχουν εντοπιστεί. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει το γεγονός ότι ήδη από το 1800, ότι η τύφλωση μπορεί να θεραπευτεί με τη χρήση ιχθυελαίου. Το πρώτο Paula Carrera περιέγραψε βιταμίνης Α χημική δομή, στην οποία το 1931 έλαβε το βραβείο νόμπελ.

 

Η βιταμίνη Α καθολική λειτουργία στο σώμα μας

Στη φυσική του μορφή, υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει αυτό. Παράγωγα της ρετινόλης ζώα (χημικό όνομα σύνδεσης), ή τα φυτά ως καροτενοειδή, όπως είναι στην πραγματικότητα προκάτοχό του, επίσης, έχουμε συνηθίσει να τον αποκαλούμε. Η βήτα-καροτίνη είναι ένα από τα πιο διάσημα ενώσεων είναι οι καροτίνες μεταξύ: 1 μόριο, ειδικά ένζυμα, με τη βοήθεια δύο μόρια της βιταμίνης.

Η βιταμίνη Α είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη και το ήπαρ μπορεί να βρεθεί κυρίως . Κατά μέσο όρο, ένας ενήλικας υγιές σώμα πριν 1-2 χρόνια την αξία βιταμίνες μπορούν να αποθηκευτούν. Φυσικά, αυτό είναι αλήθεια, μόνο αν θα πρέπει να τρέφονται σωστά και δεν έχει όρους του ελλείμματος, εκτός από το(β) για την επίτευξη αυτών σπίτι αποθήκευση των αποθεμάτων.

Η βιταμίνη μέτρηση και τη σύγκριση των αντίστοιχων μονάδων IU (διεθνείς μονάδες=IU). Ωστόσο, η βιταμίνη παράγεται για καροτίνες από αυτά έχει μια διαφορετική δραστηριότητα, έτσι ώστε το νέο πακέτο θα πρέπει να δημιουργηθεί, και αυτό είναι το ισοδύναμο ρετινόλης (Re). Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το βιογραφικό και τη μετατροπή οδηγός.

1 d = 1 μg ρετινόλης = 6 μg Β-καροτένιο = 12 mg Βιταμίνη α-ενεργά καροτενοειδή = 3,33 IU ρετινόλης = 10 IU βήτα-καροτίνη. Δ = το ισοδύναμο ρετινόλης. IU = Διεθνής μονάδα (αγγλ: Yu). 1 mg = 0,001 mg. Η βιταμίνη Α καθολική λειτουργία στον οργανισμό μας. – Ρετινόλη ορισμένες ποικιλίες πρωτεΐνης (Wow) φωτοευαίσθητη χρωστική ουσία ματιών που ονομάζεται , πιο γνωστό ως γνωστή ως

Ανεπάρκεια της βιταμίνης, Σε περίπτωση μάτι, μας είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στο σκοτάδι, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, τύφλωση. Ειδικά οι νέοι, σε ηλικία, του κερατοειδούς, επιπεφυκότα και εύκολο να καταστραφεί. Και αν σε μακροπρόθεσμη βάση, είναι η βιταμίνη Α, το έλλειμμα, ή θέλετε να τυφλώνονται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *